Feest Organiseren

Wilt u een feest organiseren met hulp van een bureau dat dat vaker doet? Dan bent u terechtgekomen op een pagina waar we u er van alles over kunnen vertellen. Wij organiseren feesten van 10 tot 10.000 personen, ofwel alles wat er zich op dat gebied tussen een partytent en stadion afspeelt.

Twee dingen: Kiest u ervoor het feest zelf te organiseren en her en der de lossen onderdelen zelf bij elkaar te zoeken of bedenkt u het grofweg en laat vervolgens uw feest organiseren door ons artiesten en evenementenbureau. Een paar zaken op een rij. 

Waar zijn we goed in

Vanwege de muzikale en theatrale herkomst van de oprichter van PGK Producties zijn wij van nature geneigd mee te denken met uw vragen en op een creatieve manier betrokken te zijn bij de plannen die ons worden voorgelegd. Een feest organiseren is een bezigheid waar we tenslotte altijd uniek in willen zijn.

Er zijn grofweg twee zaken waar we u mee van dienst kunnen zijn:

  • Bemiddelen: We kunnen voor u alle artiesten boeken, techniek en partyservice.
  • Productie: We kunnen van A tot Z uw feest organiseren.

Wat kan PGK Producties voor u betekenen?

Wilt u snel een overzicht van ons muzikale aanbod, kijk dan eens op de artiestenpagina
Uw feest laten organiseren door PGK Producties is de andere optie. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we maar een paar gegevens nodig. Een datum, het aantal gasten, een plek in Nederland of daarbuiten en een budget. Een uniek feest organiseren is natuurlijk de uitdaging en om u een indruk te geven welke onderdelen ons ter beschikking staan kijk dan eens naar onze artiesten, techniek en aankleding. Wij zijn aan geen enkele locatie gebonden.  

Wilt u snel klaar zijn of een idee hebben dan volgen hier enkele min of meer kant en klaar suggesties:

  • Een compleet feest dat alle mogelijkheden in zich heeft, betaalbaar, afwisselend en uitbreidbaar is en zich bovendien keer op keer bewijst: The Entertainers pianoshow Voor wie durft is er onze pikante Moulin Burlesque.
  • Natuurlijk hebben we een complete en betaalbare allround drive in show al dan niet met bijbehorende extra’s als verlichte dansvloeren, speciale belichting en of VJ’s.
  • Voor op een mooie dag de is 100% NL Zomertour.
  • Een feest organiseren in andere culturele sferen? Kijk dan op onze wereldmuziek-pagina.
  • Voor een echt Hollands feest moet u in het Hollands café zijn.

Kunnen wij uw feest organiseren?

  • Artiesten en kant en klare feesten boekt u snel en gemakkelijk via het boekingsformulier. Dat verschijnt wanneer u op informatieaanvraag klikt op de pagina van het betreffende item. Wij geven dan (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze artiest of dat feest ook echt op de gewenste datum beschikbaar is.
  • Lijkt het u wat om de organisatie van uw feest in handen van PGK Events te leggen laten we dan een afspraak maken. We maken dan nader kennis met als doel er een prachtfeest van te maken.  

We zien uw reactie graag tegemoet!