Feestband

Uw zoekwoord feestband op Google leverde ongeveer 184.000 resultaten. Keuze genoeg dus je op zoek bent naar een feestband. Was dat ook de bedoeling en weet u er zich raad mee? De sites waarop u terecht komt is de best mogelijke weergave die bands van zichzelf weten te geven. Maar wat zegt die informatie u? Wellicht brengt ons artiestenbureau PGK Events hier meer helderheid. 

Wat voor feestband zoekt u?

Over het algemeen lijkt het woord feestband een open deur. Ze moeten feest maken! Maar doen ze dat door middel van disco en dance classics, the best of Rock & Roll of halen ze het repertoire van Frans Bauer en Hazes tevoorschijn. Misschien wilt u aan het begin van de avond het een en aan het eind het ander. Het is voor u belangrijk te weten in welke sfeer u een band zoekt, omdat niet alle bands dat kunnen en sommige dat ook niet willen. Dan is er natuurlijk uw budget. Als het te mooi is om waar te zijn dan is dat meestal ook zo. Wanneer u onder de € 1250,- een fantastische feestband kunt boeken is dat een amateurgezelschap met de nodige risico’s van dien. Ons Artiestenbureau heeft een voorselectie gemaakt op basis van kwaliteit en speelplezier. Bijkomende geruststelling is dat u bij ons de zekerheid hebt dat de belastingdienst u niet achteraf nog eens met af te dragen sociale lasten en premies zal verrassen. PGK Producties is in bezit van een Inhoudingsplichtigenverklaring.

Wat kan PGK Producties voor u betekenen?

Wij menen dat een overdaad aan feestbands de keuze er niet gemakkelijker op maakt.
Daarom hebben wij ons aanbod ruim maar beperkt gehouden. Voor ons om het overzicht niet te verliezen maar ook om u correct te kunnen informeren aangaande informatie, wijzigingen en mogelijkheden van de betreffende feestband. 

  • Zoekt u een feestband voor een besloten gelegenheid of een openbaar evenement? In het laatste geval strekt het tot aanbeveling een band met enige naam en faam of minimaal goed presentatie materiaal in te huren. De TOP 2000 Live of The Boston Tea party zullen ook bezoekers trekken.
  • Voor een privé feest of festival waar sowieso bezoekers komen zijn een soulband als bv The Soulmaids of een allround feestband met soul als belangrijk onderdeel zoals bij Hot Town maar ook het zeer betaalbare en feestelijke Reflexx uitstekende bands.
  • Misschien laat u zich liever door ons adviseren en brengen wij u op ideeën als de altijd fantastische Entertainers pianoshow.
  • Voor een overzicht van al onze feestbands kijkt u op ons band aanbod.
  • Treft u uw smaak niet op de site, dan kunnen we uw feestband op maat maken zoals we dat met vaker doen met Guido’s Orkest. 

Hoe boekt u een feestband?

  • Wanneer u eenmaal een keuze voor een feestban hebt gemaakt, dan is kortste klap het invullen van het boekingsformulier dat vanzelf verschijnt wanneer u op informatieaanvraag klikt op de pagina van de betreffende artiest. Wij geven dan (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze band ook echt op de gewenste datum beschikbaar is. U hebt standaard 14 dagen een optie zonder verplichtingen.
  • Wie er nog niet uit is of open staat voor heel andere ideeën kan het beste even bellen.
  • Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we met elkaar de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en is de zaak geregeld. 

Wij wensen u alvast een mooi feest!