Huwelijksfeest

Alles voor het huwelijksfeest! Voor de feestelijke en muzikale en invulling bij PGK Producties aan het juiste adres. Het aanbod van ons artiestenbureau vindt u op onze overzichtpagina Artiesten Aanbod. Dat geeft u in één oogopslag het overzicht. Wanneer u voor uzelf, familie of vrienden aan het oriënteren bent op de mogelijkheden die via internet worden aangeboden, dan komt u vast tot de volgende conclusie: Alles kan. Wilt u graag dat wij u door de bomen van het bos loodsen? Lees dan nog even verder. 

Wat zoekt u?

Bent u voor een huwelijksfeest op zoek naar muziek, entertainment, een verassende locatie of misschien wilt u liever de gehele organisatie uit handen geven? Wij kunnen u informeren en verder helpen bij een geruste keus aan muzikanten, bruiloftbands, DJ’s en Drive-in shows en beschikken bovendien over uitstekende adviseurs die u graag helpen wanneer u een bijzonder feest of (buitenlandse) locatie voor ogen heeft.

PGK Producties kan uw wensen invullen vanaf een huwelijksfeest aan huis tot het van A tot Z produceren van een spectaculaire happening op een bijzonder plek. Naast goede relaties met artiesten en onze technische mogelijkheden heeft de oprichter van PGK Producties zijn sporen verdiend in de Nederlandse muziek en theaterwereld. 

Enkele suggestie voor het huwelijksfeest

Via PGK Producties is elke artiest te regelen. Dat zijn er natuurlijk te veel en daarom hebben wij alvast een keuze gemaakt. Hier volgen enkele muzikale mogelijkheden voor een huwelijksfeest die zich hebben bewezen!

  • Voor prachtige muzikale hoogtepunten tijdens de huwelijkceremonie zijn er Debora of Natasia.
  • Natuurlijk hebben we bij PGK Events een wedding DJ concept.
  • Namen die veel gevraagd en betaalbaar zijn: Paul Backbier en Chris van Grinsven.
  • Een zeer enthousiaste allround bruiloftband is Reflexx en voor een iets ruimer budget onze topper de Radio 2 top 2000 live Band.
  • Dan tot slot een geheel ander soort muzikale maar spectaculaire invulling van het huwelijksfeest: The Entertainers pianoshow of de Roger Happel MusicClub.

Bovenstaand is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden en diensten die wij u kunnen bieden. Natuurlijk kunt u naar eigen inzicht op onze site kiezen en boeken. 

Wanneer u meer informatie wenst of een huwelijksband of artiest wilt boeken:

  • Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van PGK Producties en eens vrijblijvend uw plannen wilt voorleggen neem dan contact met ons op.
  • Wanneer u een keuze heeft kunnen maken voor een band of artiest, vul dan het boekingsformulier in. Dat verschijnt vanzelf wanneer u op informatieaanvraag klikt op de pagina van de betreffende artiesten. Wij geven dan (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze artiest ook echt op de gewenste datum beschikbaar is.
  • Heeft u een optie geplaatst dan blijft die 14 dagen zonder verdere verplichtingen staan.
  • Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en is de zaak geregeld. 

Wij wensen u alvast een prachtig huwelijkfeest!