Muzikanten

U zoekt muzikanten! Dat komt goed uit want wij kennen er heel veel. Wilt u ze inzetten voor een bijzonder gebeurtenis, een evenement, een project of wilt u misschien met ze meedoen of van hen leren.

Wat voor muzikanten zoekt u!

PGK Producties heeft een naam hoog te houden als het gaat om de relatie met muzikanten. Aangezien de eigenaar van PGK Producties zelf een muzikanten verleden heeft vinden wij het van belang alleen kwaliteitsmuzikanten op pad te sturen. De ervaring heeft ons het verschil tussen “naspelen” en “laten ontstaan” geleerd. Wij kennen muzikanten in alle gelederen van het vak. Dat kan gaan over drummers, basgitaristen, pianisten, gitaristen, toetsenisten, zangers, zangeressen, producers, componisten om maar een handjevol te noemen. Wij werken dus uitsluitend met de professionals. Dat heeft voor u als voordeel dat er ook werkelijk gaat gebeuren wat u graag wilt, maar ook zijn de dames en heren muzikanten professioneel genoeg om aan te geven dat een project soms niet haalbaar is en wellicht anders moet. 

Muzikanten op een rij

Onze site staat propvol muzikanten in allerlei variaties en hoedanigheden. Gaat het over popmuziek, klassiek of wereldmuziek. Mocht u geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld de drummer van de Top 2000 Live of in de zangeres van 2Soul, de gitarist van BitterSweet of de pianist van Marco Borsato? Mede omdat de oprichter van PGK Producties een ruime muzikale carrière achter zich heeft, kennen wij het overgrote deel van de dames en heren muzikanten persoonlijk. Wij weten ook welke muzikant wat leuk vindt en wel of niet inzetbaar is voor uw project. Regelmatig produceert PGK Producties projecten met eigen muzikanten al dan niet in opdracht. De projecten vinden plaats in theaters, zalen en zaaltjes, feesttenten, hallen, beurzen in Nederland maar ook op de grote autoshows in de rest van de wereld.
Ofwel de muzikanten die u zoekt hebben wij bij de hand. 

Wilt u een muzikant of muzikanten boeken?

  • Laat ons weten wat u van plan bent en/of wie u nodig heeft.
  • PGK Producties is niet zomaar een boekingsbureau maar is gewent creatief en productioneel mee te denken.
  • Als u uw plannen aan PGK Producties wilt voorleggen neem dan contact met ons op.

Uw muzikant hebben wij bij de hand!