Nederlandse artiesten

U zoekt Nederlandse artiesten. Mede om dat de oprichter zelf een artiest is heeft PGK producties uitstekende connecties met Nederlandse artiesten. Bovendien hebben wij door veelvuldige aanvragen dagelijks rechtstreeks of via het management contact met ze maken. Wilt u vrijblijvend rondkijken, kijk dan eens op onze overzichtpagina.

Welke Nederlandse artiesten zoekt u?

Het is bij eventuele belangstelling van uw kant goed om te weten in welke context u Nederlandse artiesten zoekt. Wij brengen u in contact met artiesten voor allerlei soorten evenementen en partijen. Informeer ons wat u graag wilt zien en/of horen. Artiesten voor een exclusief feestje in de huiskamer of voor een grootschalige evenement. Als u rondkijkt op de site ziet u dat wij op alle niveaus met u kunnen meedenken. Ook weten wij dat uw budget onze graadmeter is! 

Welke Nederlandse artiesten kunt u via PGK Producties boeken?

Zoals u ziet zijn bij PGK Producties Nederlandse artiesten in alle genres vertegenwoordigd, en zijn alle Nederlandse artiesten via PGK Producties te regelen. Dat zijn er natuurlijk heel veel meer dan er op onze site staan. Maar dat wil niet zeggen dat wij geen connecties met ze hebben.

Hoe boek je Nederlandse artiesten?

  • Heeft u vragen over een artiest die niet op de site staat, stel ze dan via ons contactformulier Wilt u zoeken in ons directe aanbod, kies dan als eerste de optie artiesten en vervolgens op één van de categorieën van uw interesse.
  • Voor onze afdeling Dagvoorzitters, Sprekers en Presentatoren we u naar onze dochteronderneming Persona Grata. 

Op deze manier krijgt u snel een indruk en overzicht van de Nederlandse artiesten en andere mogelijkheden van PGK Producties.

  • Als u een keuze heeft gemaakt, vul dan het boekingsformulier in. Dat verschijnt vanzelf wanneer u op informatieaanvraag klikt op de pagina van de betreffende artiest
  • Na dat u een keus heeft gemaakt en bij ons een optie plaatst blijft die 14 dagen zonder verdere verplichtingen staan.
  • Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en is de zaak geregeld. 

Wij wensen we u en uw Nederlandse artiesten alvast een succesvol evenement!