Pianoshow

Hier vindt u uw Pianoshow! Het uit Amerika overgewaaide dueling pianos concept met 2 zangers/entertainers en een drummer dat ieder feest laat eindigen in een hilarische happening van meezingende gasten op een volle dansvloer. 

Welke Pianoshow zoekt u

Op uw zoektocht naar Pianoshows is het verstandig vooraf een keus te maken op basis van het budget. Wilt u een avondvullende pianoshow met bijbehorende kwaliteit en effect, dan begint dat aanbod vanaf ongeveer € 2000,- daaronder is het aan te raden naar een ander soort entertainment uit te kijken. Dit concept werkt alleen met de echt profs. Wij gaan er altijd van uit dat de artiesten die wij op pad sturen ook dat brengen wat u had gehoopt.  

Wat kan PGK Producties betekenen bij uw zoektocht naar een pianoshow

Sommige artiestenbureaus vinden het van belang een zo groot mogelijk aanbod van pianoshows aan u te presenteren. Wij geven u liever voor aan een overzichtelijk aantal mogelijkheden waarvan we weten wat ze waard zijn.
De belangrijkste maatstaf: Is het een goede Pianoshow en komen ze doen waar u op had gehoopt. Dat weten wij.

  • Als eerste bieden stellen wij u voor aan de The Entertainers pianoshow. Een eigen productie van PGK Producties voor een redelijk budget en zeer compleet. En bovendien al één van de weinige pianoshows uit te breiden met een blazerssectie
  • Veel succes oogsten de dames en heren van Booming Piano’s
  • Bij the pianohouse is het mogelijk een kleinere en dus iets voordeliger variant te boeken met 1 pianist en een drummer.
  • Maar ook hebben wij een speciale pianoshow pagina aangemaakt
  • Maar misschien laat u zich liever door ons adviseren en brengen wij u op ideeën waar u zelf niet aan had gedacht.

Hoe boek je een Pianoshow

  • Wanneer u eenmaal een keuze heeft gemaakt, gaat u over tot het invullen van het boekingsformulier. Wij geven u vervolgens (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of de pianoshow op gewenste datum ook echt beschikbaar is.
  • U krijgt standaard een optie van 14 dagen zonder verplichtingen.
  • Bent u zeker van uw keuze, dan nemen we de zaken en organisatie door, sluiten een overeenkomst en is het geregeld. 

Veel plezier tijdens de pianoshow!